AKP’li Cem Küçük’ten Dilan – Engin Polat’a Destek Yazısı… Tepki Gelince Böyle Öfkelendi

Gazeteci Cem Küçük twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, DW Türkçe muhabiri Alican Uludağ’a tepki gösterdi. DW Türkçe muhabiri Uludağ, gözaltına alınan Dilan Polat’a ilişkin AKP’ye yakın Cem Küçük’ün sözlerini hatırlatması üzerine Küçük çok sinirlendi.

“NOT ETMEK LAZIM”

DW Türkçe muhabiri Alican Uludağ twtter üzerinden yaptığı paylaşımda, “Cem Küçük’ün Dilan Engin Polat hakkındaki suçlamalara “dedikodu” deyip köşe yazmasını da not etmek lazım. Öyle ki Engin Polat, Cem Küçük’ü RT etmiş.” diyerek Cem Küçük’ün Dilan/Engin Polat çiftine destek verdiğini öne sürdü.

CEM KÜÇÜK’TEN ÇOK SERT YANIT GELDİ

AKP’ye yakın gazeteci Cem Küçük twitter üzerinden, DW Türkçe muhabiri Alican Uludağ’a çok sert bir yanıt verdi. Küçük, “Alman istihbaratının aparatı DW’de çalışan aşağılık muhabir, “Savcılık ya da polis Polat çifti hakkında açıklama yapsın, suçları ne bilelim” diye yazmamı ve Engin Polat’ın bunu rt etmesini not edelim demiş. Kariyerinde MHP’ye iftira ve PKK’ya destek dahil her şey olan biri bizi not etse ne, etmese ne? Tabii bu imâsının hesabını yargıda verecek.” diyerek durumu yargıya taşıyacağını ifade etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x